קולינריה נועזת בגרייס
איזה כיף לשמוע את הזוגות שהתחתנו אצלנו מספרים על הקולינריה באולם. זה בהחלט נותן לנו את המוטיבציה להמשיך ולהגיש לכם חדשנות לשולחן ולהשקיע בכל עלה ורכיב שנכנס לתפריט.
אורטל ורוני: "האוכל בגרייס פשוט מושלם, תענוג. מהפעם הראשונה בעצם שנכנסנו, פתחו לנו שולחן, עם הבשר, עם הקינוחים."
נופר וערן: "זה פשוט אולם אירועים ומסעדת שף בתוכו."
קארין ומור: "הפטיסרי היה מטורף בגרייס, ואנחנו מאוד אוהבים קינוחים, אז עצם זה שהייתה עמדה שאפשר פשוט לגשת ולקחת ולא צריך לחכות למנה העיקרית, זה היה מדהים בעינינו."
ישראל ואסף: "הדבר שאני יכול לספר על האוכל, זה שכולם אמרו שהאוכל היה מעולה. ואנחנו עד היום מצטערים שלא אכלו כמו שצריך בחתונה."