לאכול, לגלוש, לאהוב: החתונה של ברברה ושרון
החיבור היה מהיר, הווייב קליל, והתפריט? טעים ברמה גלובלית. סיפור החתונה של ברברה ושרון מוכיח שאפשר לגלות עולם מחוץ לאיזור הנוחות.
3 שנים אחרי שעלתה לארץ, הכירה ברברה את שרון דרך חברה משותפת.
לא היה צורך לגשר על יותר מדי פערים – החיבור הגיע מהר מאוד דרך גלישה משותפת, בישול וטיולים.
ועובדה, פחות משנה לקח לשרון לקחת את ברברה לסוף שבוע רומנטי בקיסריה ושם, מוקפים מוסיקה ובלונים, הוא הציע נישואין לאהבת חייו.
לאחר שהופתעו לגלות הצעות גבוהות מצד הספקים לחתונה, יצאו זוג התל-אביביים מהעיר. כך, ובהתאם לתקציב, מצאו בגרייס את הוייב האורבני עליו פינטזו וסגרו חתונה. השיק העירוני בא לידי ביטוי גם בגיבאווייז, עם הבחירה של השניים לחלק לאורחים פותחנים לבירה ומחזיק מפתחות בצורת מבחנה עם קקטוס אמיתי בפנים.
למה בחרתם דווקא בגרייס?
"אהבנו בגרייס את העיצוב, המחיר שתאם את התקציב שלנו ואת המיקום המרכזי", מספרים השניים.
"אורי ולירז נתנו לנו שירות מעולה ויחס אדיב והיו קשובים לכל דבר ועניין, ובעיקר – בפן הקולינרי, היה מבחר שענה על הסגנון של כל האורחים: מבאנים וסושי, ועד מאכל רוסי ששולב בתפריט במיוחד למשפחה של ברברה".
נשמע טעים.
איזה טיפ יש לכם לזוגות שעומדים בפני חתונה?
"להתחתן בגרייס (: באמת, היה מדהים! היינו חוזרים לאותו המקום שוב ושוב, עם אותם בני זוג כמובן ;)".
הספקים שעשו את האירוע:
צילום: אורי כרמי
וידיאו: רוסלאן
מגנטים ובלוקים: בלאק אטרקציות
די ג'יי: אייל כהן
איפור: אלכנסנדרה קלמפר
שיער: אלכנסנדרה קלמפר
חליפה: בוגארט
עיצוב: גרייס